Op Safari langs Waterlandse leerbedrijven

12 feb 2024

Afgelopen donderdag 25 januari trok de eerste Hospitality safari door de regio. Vier tours met mbo-studenten, leerlingen in het voortgezet onderwijs en werkzoekenden, reden elk langs vier leerbedrijven in de regio om te ontdekken wat voor mogelijkheden er zijn op het gebied van werk en stage. Ze kregen alle ins en outs, een rondleiding en ze namen letterlijk een kijkje in de keuken. “Het is heel leuk om zo in een bedrijf te worden geïntroduceerd, ik heb er echt meer inzicht van gekregen”, aldus Noëlle, student Hospitality aan het Horizon College. Er staat op 15 februari nog een Hospitality safari gepland.

Op Safari langs Waterlandse leerbedrijven

Open sollicitatie dag in Giethoorn

21 feb 2024

Op 3 maart a.s. kun je op onze locatie in Giethoorn solliciteren op vacatures in winkel, restaurant, ijssalon en rondvaartboot!
Kom langs voor een sollicitatie gesprek, rondvaart en kaasproeverij! Wij ontvangen je graag en gaan direct met je in gesprek op deze prachtige locatie. Er zijn zowel fulltime als parttime mogelijkheden voor alle leeftijden, met of zonder ervaring. Meld je wel even aan via Henri Willig Giethoorn aanmeldformulier (google.com)

Open sollicitatie dag in Giethoorn

Winkel Competitie

01 mrt 2024

Bij Henri Willig is uitmuntende gastvrijheid niet alleen een doel, het is onze standaard. In al onze winkels streven we naar een onvergetelijke ervaring voor elke bezoeker die door onze deuren loopt. Daarom zetten we tijdens onze jaarlijkse 'winkelwedstrijd' onze geweldige teams in de schijnwerpers en vieren we hun niet-aflatende toewijding aan het leveren van uitzonderlijke service. Op nationale complimentendag een shout-out naar alle teams in de winkels!

Winkel Competitie

Samen de schouders eronder

20 apr 2024

"April doet wat ie wil", deze spreuk is veelzeggend over de grilligheid van het weerbeeld in deze maand, maar bij Henri Willig weten we ieder jaar zeker dat dit de drukste maand is op de hoeves. Vanaf de opening van de keukenhof komen vele bussen met groepen toeristen ons bezoeken op de Jacobs Hoeve in Katwoude, De Catherina Hoeve op de Zaanse Schans en de Alida Hoeve in Volendam. 

Samen de schouders eronder

Medewerker Tevredenheidsonderzoek 2024

28 mei 2024

De afgelopen maanden is het medewerker tevredenheidsonderzoek van Henri Willig uitgezet. Zo'n 500 medewerkers is gevraagd om hun mening te geven over het werken bij Henri Willig. De resultaten zijn om trots op te zijn en nog steeds in stijgende lijn tov voorgaande jaren:  

Werkinhoud = 8,3 (op schaal van 10)
Teamwork = 8,0
Betrokkenheid = 8,2
Duurzaamheid / MVO = 8,4

Medewerker Tevredenheidsonderzoek 2024