Hoofdkantoor

Het hoofdkantoor bevindt zich in Katwoude (op 15 minuten rijden van Amsterdam en gelegen te midden van de toeristische plaatsen Volendam, Edam en Marken).  Vanuit deze locatie ondersteunen diverse afdelingen, zoals de financiële administratie, HRM, ICT en Retail de winkels en de kaasmakerijen.

Onze medewerkers van de financiële administratie dragen dagelijks zorg voor de vastlegging van de geldstromen en financiële rapportages ten behoeve van een tijdige en correcte verslaglegging. De afdeling HRM is verantwoordelijk voor het HRM beleid en draagt zorg voor het werven en selecteren van nieuwe medewerkers, ondersteunen van de leidinggevenden bij HR aangelegenheden waaronder ziekteverzuimbegeleiding en opleidingen. De ICT afdeling voert het ICT beleid uit waaronder het automatiseren en optimaliseren van processen. Er wordt binnen de organisatie gewerkt met diverse geavanceerde systemen welke onderhouden worden door onze ICT-ers.

Vanuit de afdeling Retail wordt het beleid voor de winkels uitgezet en vindt ondersteuning plaats onder andere op het  gebied van inkoop, marketing en PR.