Kaasmaker, Exporteur en Retailer

Ons bedrijf

Henri Willig Groep, ook bekend van de biologische Hooidammer kazen, is een snel groeiende, onafhankelijke kaasmaker, exporteur en retailer die al sinds 1974 succesvol is in het exclusieve kaassegment. Kwaliteit, duurzaamheid en innovatie staan bij ons hoog in het vaandel. De totale organisatie omvat twee kaasmakerijen, drie kaasboerderijen (hoeves), een grand cafe met kaaswinkel in Giethoorn, 3 kaasspeciaalzaken, een kaas experience (Story of Edam Cheese) in Edam en 37 winkels (3 kaasspeciaalzaken, 22 Cheese & More en 12 farmstore winkels) in Nederland, Duitsland en Oostenrijk.

Dagelijks zetten 500 medewerkers al hun kennis, energie en passie in om onze klanten over de hele wereld te bedienen. En iedereen is welkom om bij ons te werken of stage te lopen, van 14 jaar tot en met  65+. Wist je dat er inmiddels 46 nationaliteiten werkzaam zijn bij Henri Willig?

De manier hoe wij binnen Henri Willig met elkaar omgaan is gebaseerd op de waarden Professionaliteit, Respect, Eerlijkheid en Teamwork, oftewel PRET. Continue bekijkt onze organisatie hoe wij ons kunnen verbeteren op deze onderdelen zodat Henri Willig voor al haar werknemers een prettige en inspirerende werkplek biedt en blijft bieden in de toekomst. Iedereen maakt het verschil bij Henri Willig!

Bij het familiebedrijf Henri Willig draait alles om gastvrijheid, inspiratie en kwaliteitsproducten, gemaakt met respect voor mens, dier en natuur.  Onze mensen maken hierin het verschil. 
Wij:

  • staan voor een verdraagzame werkomgeving waarin iedereen zich welkom voelt en waar diversiteit wordt gewaardeerd. 
  • bieden onze medewerkers eigen verantwoordelijkheid en ondernemerschap en volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
  • geloven dat gelukkige medewerkers met passie voor het bedrijf zorgen voor tevreden klanten. 

 

Ga naar vacatures

 

Nima Marketing Company of the year

Vakjury NIMA Marketing Company of the Year Award 2022:
"De ingezonden case van de Henri Willig Group heeft de jury echt verslonden en verbaasd doen staan. Hoe een redelijk traditioneel familiebedrijf, marketing als initiator heeft ingezet in een omwenteling in bedrijfsvoering is noemenswaardig... 

De omvang, impact en professionele manier van de activaties, met behoud van het toegankelijke merk, vindt de jury erg vooruitstrevend. Over alle P’s zijn scherpe keuzes gemaakt passend bij het merk. De ingeslagen marketingstrategie is nog volop in ontwikkeling met de eerste mooie resultaten in 2022... Al met al zijn we als jury erg trots op dit Nederlands familiebedrijf en haar marketing ontwikkelingen."

Nima Marketing Company of the year

Ondernemingsverkiezing NH 2023

De Ondernemingsverkiezing Noord-Holland (OVNH) is een mooie erkenning voor goed ondernemerschap en onderscheidend vermogen. Ieder jaar duiken er bij de OVNH weer onontdekte parels op, ook al is dit al de 16e editie. De jury heeft in 15 jaar al meer dan 1.100 bedrijven langs zien komen! Van traditionele familiebedrijven tot jonge startups, Noord-Holland heeft het allemaal. Wij zijn trots om in 2023 tot de Top 3 Ondernemingen in Noord-Holland te zijn verkozen in de categorie Grootbedrijf!

Ondernemingsverkiezing NH 2023

Stages bij Henri Willig

Ben jij op zoek naar een energieke retail stage op mbo 2 of mbo 3 niveau?  In combinatie met bijbaan , vakantiebaan of uiteindelijk doorstromen naar een vaste baan?  Welkom bij Henri Willig, waar klantcontact echt een feest is! Wil jij ons team versterken en veel leren als retail specialist (niv 3) of retailmedewerker (niv 2) ?
Dit kan in onze bruisende winkels in Amsterdam en onze hoeves en kaasboerderijen in Waterland en Zaanstreek . Ook hebben wij regelmatig stageplekken beschikbaar in Heerenveen en op ons hoofdkantoor in Katwoude. Check de website stagemarkt.nl voor alle erkenningen en actieve leerplaatsen. 
 

Stages bij Henri Willig