In onze winkels wordt de klant nog ouderwets in de watten gelegd

Naast drie kaasboerderijen, waar jaarlijks ruim één miljoen bezoekers geïnformeerd worden over het ambacht van de klompenmaker en de kaasmaker, heeft Henri Willig een aantal toeristische winkels en meerdere moderne luxe kaas-cadeau winkels onder de naam Cheese & More by Henri Willig.  

Onze hoeves en winkels vormen een bijzonder populaire attractie onder toeristen én touroperators vanwege de authentieke Hollandse uitstraling, het informatieve karakter en het feit dat alle kazen geproefd kunnen worden. 7 dagen per week staan onze Store Managers en verkoopmedewerkers klaar om alle klanten te informeren en adviseren over onze bijzondere kazen en andere producten. Als verkoopmedewerker in onze winkels ben je een gastheer/gastvrouw en sta je de klanten te woord in hun eigen taal en verkoop je onze lekkere kaas en bijbehorende producten.  Juist dat en het werken met toeristen uit verschillende culturen maakt het werken bij Henri Willig bijzonder en anders. Op onze kaasboerderijen ontvangen we voornamelijk groepen toeristen en ben je naast gastheer/gastvrouw ook degene die aan groepen het kaasverhaal vertelt in hun eigen taal. Door de interactie met klant is het werken in een winkel van Henri Willig elke dag weer een feest.

Wat heb je bereikt met je team en waar ben je het meest trots op?

''Teamleden hebben wel eens gezegd dat ze geen afstand ervaren tussen hen en mij als leidinggevende. Ik zie in de praktijk dat mijn collega’s zich hierdoor vrij voelen om mee te denken en ideeën aan te dragen. Dit beschouw ik als een groot compliment.''


Het hele Interview met Wendy

Wat heb je bereikt met je team en waar ben je het meest trots op?