In onze winkels wordt de klant nog ouderwets in de watten gelegd

Naast drie kaasboerderijen, waar jaarlijks ruim één miljoen bezoekers geïnformeerd worden over het ambacht van de klompenmaker en de kaasmaker, heeft Henri Willig een aantal toeristische winkels en meerdere moderne luxe kaas-cadeau winkels onder de naam Cheese & More by Henri Willig.  

Onze hoeves en winkels vormen een bijzonder populaire attractie onder toeristen én touroperators vanwege de authentieke Hollandse uitstraling, het informatieve karakter en het feit dat alle kazen geproefd kunnen worden. 7 dagen per week staan onze Store Managers en verkoopmedewerkers klaar om alle klanten te informeren en adviseren over onze bijzondere kazen en andere producten. Als verkoopmedewerker in onze winkels ben je een gastheer/gastvrouw en sta je de klanten te woord in hun eigen taal en verkoop je onze lekkere kaas en bijbehorende producten.  Juist dat en het werken met toeristen uit verschillende culturen maakt het werken bij Henri Willig bijzonder en anders. Op onze kaasboerderijen ontvangen we voornamelijk groepen toeristen en ben je naast gastheer/gastvrouw ook degene die aan groepen het kaasverhaal vertelt in hun eigen taal. Door de interactie met klant is het werken in een winkel van Henri Willig elke dag weer een feest.

Bekijk hier wat onze collega's zeggen

Cheese & Wendy

23 mrt 2024

Na veel mensen in mijn directe omgeving gesproken te hebben ben ik gestopt met mijn baan als diëtist en heb ik gevraagd of ik fulltime bij Henri Willig kon werken. Dit is een goede keuze geweest. Op een later moment heb ik met mijn toenmalig leidinggevende over de Henri Willig Academy voor Storemanagers gesproken en besloten hieraan deel te nemen. Een jaar later ben ik Storemanager geworden van Cheese & More Bloemenmarkt. Ik ben erg trots op de weg die ik heb bewandeld.   

Cheese & Wendy

Cheese & Michelle

20 apr 2024

Maak kennis met Michelle uit Argentinië. Ze werkt vanaf juli 2023 voor Henri Willig en heeft haar hele leven in het familiebedrijf en als vertaalster gewerkt. Toen besloot ze wat te reizen en het leven in andere landen en Europa te leren kennen.

Cheese & Michelle

Cheese & Jenna

20 apr 2024

Hoi ik ben Jenna , 16 jaar,  ik zit in 5e jaar Havo en werk al enige jaren in de verkoop. Dit komt omdat mijn opa en oma een viswinkel hebben in Monnickendam, mijn woonplaats. Afgelopen zomervakantie ben ik gestart met vakantie werk bij Henri Willig.

Cheese & Jenna
Winkels

Wat heb je bereikt met je team en waar ben je het meest trots op?

''Teamleden hebben wel eens gezegd dat ze geen afstand ervaren tussen hen en mij als leidinggevende. Ik zie in de praktijk dat mijn collega’s zich hierdoor vrij voelen om mee te denken en ideeën aan te dragen. Dit beschouw ik als een groot compliment.''


Het hele Interview met Wendy

Wat heb je bereikt met je team en waar ben je het meest trots op?