Productiemedewerker Logistiek (bijbaan)

Heerenveen
Productie
Bijbaan
calendar-icon
Minimaal 0 en maximaal 24 uren per week

Kaasmakerij Henri Willig is een snel groeiende, onafhankelijke kaasproducent die sinds 1974 succesvol is in het exclusieve kaassegment. Kaasmakerij Henri Willig kent een sterke positie in de nationale en internationale markt voor Hollandse kaas- en biologische kaasspecialiteiten. De totale organisatie omvat twee kaasmakerijen en diverse eigen winkels en bestaat uit ruim 400 medewerkers.

De Productiemedewerkers Logistiek worden ingezet voor het aanbrengen van labels op de kazen (beplakken). Je werkt gemiddeld twee tot drie dagen in de week. De werktijden zijn overdag van 07.00 - 16.00 uur maar het kan ook wel eens voorkomen dat je op andere momenten wordt ingezet in overleg. 

Dit houdt in dat er weken zijn waarop de medewerker niet wordt ingezet, maar dat er ook weken (kunnen) zijn waarop de medewerker één of meerdere dagen werkzaam zal zijn. De tijden waarop gewerkt wordt liggen tussen 07.00 en 16.00 uur op doordeweekse dagen. Het is belangrijk dat je bereid bent om hele dagen te werken (dit vernemen wij dan ook graag in de motivatie). Na de inwerkperiode is het ook mogelijk om dagdelen te werken.

De oproepkrachten kunnen worden ingezet van maandag t/m vrijdag. Wij vragen in dat kader enige flexibiliteit maar beseffen dat de oproepkrachten andere verplichtingen hebben. Dit zou een ideale baan kunnen zijn mensen die geen kostwinner zijn iets willen bijverdienen.

Wat ga je doen?

  • het beplakken van kazen (het aanbrengen van labels)
  • eventuele andere voorkomende werkzaamheden

Herken jij je hierin?

  • ervaring met routinematige 'handenarbeid' is een pre (voorbeelden: post sorteren,  bloemschikken, bollenpellen of inpakwerk)
  • zelfstandig en secuur kunnen werken en van aanpakken weten

Wat bieden wij?

  • aantrekkelijk salaris conform functieschaal 1 van de Zuivel Cao waarbij je start met een uurloon van €13,52 (exclusief 8% vakantiegeld, 4% eindejaarsuitkering, 10,7% vakantiedagentoeslag welke maandelijks worden uitbetaald)
  • reiskostenvergoeding
  • een baan waarin je samenwerkt met leuke, toegewijde collega’s. Benieuwd wat de collega's over het werken bij de Henri Willig Groep te zeggen hebben?
  • een plek waarbij je je iedere dag bezighoudt met een topproduct dat over de hele wereld gegeten wordt
  • de mogelijkheid om je te ontwikkelen met onze eigen Henri Willig Academy
  • een uitstekend inwerktraject door ervaren, toegewijde collega’s

Sluit je aan bij onze Cheese Family?

Wij ontvangen graag een persoonlijke motivatie waarom jij enthousiast bent om voor ons te komen werken, wat jou hiervoor geschikt maakt en wat de reden is dat je op zoek bent naar een oproepbaan. Ook vernemen wij graag wat je beschikbaarheid is. 

Zolang de vacature online staat is deze actueel

Acquisitie n.a.v. deze en andere vacatures wordt niet op prijs gesteld

Ons sollicitatieproces

Online solliciteren

Online solliciteren

1e gesprek (telefonisch of per video)

1e gesprek (telefonisch of per video)

Korte proefsessie

Korte proefsessie

Proefdag

Proefdag

Contract

Contract

Vragen?Neem contact op met Feliks Eshuis

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Feliks Eshuis