Cheese & Wendy

23 mrt 2024

Na veel mensen in mijn directe omgeving gesproken te hebben ben ik gestopt met mijn baan als diëtist en heb ik gevraagd of ik fulltime bij Henri Willig kon werken. Dit is een goede keuze geweest. Op een later moment heb ik met mijn toenmalig leidinggevende over de Henri Willig Academy voor Storemanagers gesproken en besloten hieraan deel te nemen. Een jaar later ben ik Storemanager geworden van Cheese & More Bloemenmarkt. Ik ben erg trots op de weg die ik heb bewandeld.   

Cheese & Wendy

Cheese & Michelle

20 apr 2024

Maak kennis met Michelle uit Argentinië. Ze werkt vanaf juli 2023 voor Henri Willig en heeft haar hele leven in het familiebedrijf en als vertaalster gewerkt. Toen besloot ze wat te reizen en het leven in andere landen en Europa te leren kennen.

Cheese & Michelle

Cheese & Jenna

20 apr 2024

Hoi ik ben Jenna , 16 jaar,  ik zit in 5e jaar Havo en werk al enige jaren in de verkoop. Dit komt omdat mijn opa en oma een viswinkel hebben in Monnickendam, mijn woonplaats. Afgelopen zomervakantie ben ik gestart met vakantie werk bij Henri Willig.

Cheese & Jenna

Cheese & Juda

14 mei 2024

In onze farmstores in Amsterdam ervaar je nog de ambiance van een ouderwetse hoeve of kaasboerderij!
Bezoekers komen binnen in een traditioneel interieur waarvan een aantal met eigen kaasmakerij ruimte waar het traditionele kaasverhaal wordt verteld.

Cheese & Juda

Cheese & Helena

20 apr 2024

Hallo, ik ben Helena, 31 jaar, geboren in Tsjechië en sinds januari 2022 store manager van de Cheese & More winkel in Wenen. Ik hou van muziek, dansen (streetdance), eten, reizen en uitgaan. Ik woon sinds kort samen met mijn vriend in Wolkersdorf, een kleine stad vlakbij Wenen en op de kaart ook dichter bij Tsjechië :-) Dus de eerste stap naar een serieus leven is gezet:-)

Cheese & Helena

Cheese & Helene

20 apr 2024

Na de verkoop van ons horecabedrijf heb ik een half jaar afgeschakeld.
Vervolgens ben ik letterlijk met 10 sollicitatie/motivatie brieven onder mijn arm diverse leuke winkels in Maastricht langs gegaan waar ik mezelf wel zag werken. Toen ik bij de Cheese & More winkel van Henri Willig aankwam waren al mijn brieven op! Maar geïnspireerd door de prachtige winkel en het mooie stoepbord buiten met de personeelsadvertentie voor jong, jong belegen oud etc ben ik direct naar huis gegaan om nog een sollicitatie/motivatie brief te maken.

Cheese & Helene

Cheese & Frank 

20 apr 2024

Sinds de opening van onze prachtige Cheese & More by Henri Willig winkel in Maastricht ben ik Retail Storemanager sinds 2018. Hier heb ik een compleet nieuw team opgeleid en hebben we momenteel een prachtig vast team in onze winkel staan. Na al deze jaren werk ik nog altijd met zeer veel plezier voor ons familiebedrijf Henri Willig. De zeer kleine winkel in Maastricht heeft door de jaren heen een enorme groei doorgemaakt. Er hebben zich enorme uitdagingen voorgedaan zoals de Corona epidemie waarin de bezoekersaantallen enorm terugliepen. Toch hebben we ons als bedrijf, winkel en team hier doorheen kunnen slaan. De bezoekers beginnen weer te komen en weten de winkel ook goed te vinden.  

Cheese & Frank 

Cheese & Donna

20 apr 2024

Ik ben Donna Detant en werk nu bijna 7 jaar bij Henri Willig in de Kaasspeciaalzaak en de Kaaswaag in Edam.  Er komen heel veel bezoekers naar Edam en die komen voor de beroemde Edammer kaas en de Kaasmarkt, met ons gezellige team ontvangen wij die in onze winkel. 

Cheese & Donna

Cheese & Niek

20 apr 2024

Onze eerste verkoper Niek neemt jou mee in zijn cheese & more winkel in Den Haag:
"De Cheese & More winkel combineert op harmonieuze wijze traditie en innovatie. Door de combinatie van hoogwaardige ambachtelijke kazen met een moderne en klantgerichte benadering, creëert Henri Willig Kaas niet alleen een product maar een complete kaasbeleving. Of het nu gaat om het ontdekken van nieuwe smaken in de winkel, het online samenstellen van gepersonaliseerde geschenken, of het genieten van de rijke geschiedenis van Nederlandse kaas, het Cheese & More concept nodigt klanten uit om de wereld van kaas op een unieke en memorabele manier te verkennen".

Cheese & Niek

Cheese & heel veel betrokken familieleden!

20 apr 2024

Kijk naar ons promo filmpje en zie wie er allemaal betrokken zijn bij de kaasreis "van land tot klant". Op de locatie Katwoude begon het kaasverhaal 50 jaar geleden.
De kaasreis van Henri Willig van het land tot de klant is doordrenkt met een sterke toewijding aan duurzaamheid op alle niveaus.

Cheese & heel veel betrokken familieleden!