Cheese & Ties: "Wat een leuke snuffelstage!"

13 jul 2024

Het ontdekken van nieuw talent begint al vroeg bij Henri Willig. En vice versa hopen wij natuurlijk ook dat nieuw talent ons ontdekt! Daarom staan wij altijd open voor scholieren die een zogenaamde snuffelstage bij ons komen lopen. Ties heeft ons gescout en dat smaakt naar meer!

Ties is 15 jaar komt uit Monnickendam en doet vmbo gtl. Hij heeft afgelopen week zijn snuffelstage afgerond op de Jacobs Hoeve in Katwoude. In de winkel heeft hij meegelopen met alle werkzaamheden.
Ties vertel, wat vond je het leukst?

"Ik vond het leukste en meteen ook het leerzaamst het te woord staan van de gasten aan de proeftafel in het Engels. Ik stond vaak bij de 1e proeftafel waar alle gasten direct binnenkomen vanuit de vertelruimte dus dat is best hectisch, gelukkig hield ik het hoofd koel :-). Het is een gezellig team met jong en oud door elkaar heen , vooral de verhalen van de oudere medewerkers vond ik erg leuk om te horen! Het minst leuk was het schoonmaken maar dat hoort er natuurlijk ook bij. In het begin gebruikte ik iets te veel water waardoor de vloer wel erg lang nat bleef. Dat was ook weer een leermomentje".

Gaan wij jou terug zien bij Henri Willig? 

Ik heb al 2 baantjes:  op Terschelling (hier hebben wij een zomerhuisje) in de afwas en in Monnickendam in de supermarkt. Maar ik wil zeker ook bij Henri Willig aan de slag in een bijbaan want dit smaakt naar meer. Volgend jaar word ik 16 en dan mag ik ook de kassa doen dus dan kan ik nog meer taken doen, dus ja jullie gaan mij zeker terug zien! 
Ties bedankt voor jouw inzet en je vrolijke lach! En hopelijk tot snel!